Welkom bij Valkeniers.com

Op het vernieuwde valkeniers.com zullen we proberen uitleg te geven over de valkerij, alle daarbij komende zaken zoals materiaal, verschillende soorten roofvogels en hun prooien, en zullen we proberen U op de hoogte te houden van bijvoorbeeld de laatste wetswijzigingen, evenementen op valkerij gebied en nieuwtjes in het algemeen. Inzendingen op dit gebied via E-mail zijn altijd welkom, en zullen indien wij het zien als een toevoeging op deze site, geplaatst worden. Wij behouden ten aller tijden het recht om zonder opgaaf van reden berichten of artikelen niet te plaatsen.
 

Regelmatig worden er nog nieuwe onderdelen en uitleg aan de verschillende pagina's toegevoegd. Neem dus regelmatig even een kijkje of er nog dingen zijn toegevoegd die je nog niet gezien heb.

Het opgeven van verloren en gevonden vogels kan nog steeds via valkeniers.com, maar zal veel meer via www.vogelregistratie.nl gaan lopen. Deze site is daar enkele jaren geleden voor opgezet, en wordt veelvuldig gebruikt door de verschillende instanties waar vogels worden binnengebracht zoals de Dierenambulance en de verschillende vogel opvang centra.

Een nieuw forum is te vinden op de site van Stichting Behoud Valkerij en Educatie Nederland: www.sbven.nl. Een directe link naar het forum is toegevoegd in het linker menu op deze pagina.

Coen.